+33 147 42 66 66 | [email protected] | FRANCE
Webshop fotografie

Webshop fotografie met een fotostudio van PackshotCreator.

webshop fotografie

standaard productfoto's360° animaties3D animaties3D modellingvrijstaand fotograferendimbaar LED

Webshop productfotografie met PackshotCreator

Wilt u gaan beginnen met webshop productfotografie? Of wilt u zelf de webshop fotografie gaan verzorgen? Minifotostudio heeft voor u de oplossing! Een fotostudio van PackshotCreator. Wij bieden high-end fotostudio’s aan van het merk PackshotCreator voor verschillende soorten productfotografie. Zo kunt u met onze systemen 360º animaties, 3D modellen of 3D animaties maken. Creëer op een snelle en efficiënte manier geschikte productfoto’s voor uw webshop. Daarnaast maakt u binnen de software productfoto’s direct vrijstaand of met een 100% witte achtergrond. U heeft dan geen externe programma’s meer nodig. Wij bieden u de ultieme combinatie aan van hardware en software.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wilt u beginnen met webshop fotografie? Vraag vrijblijvend informatie aan bij één van onze productspecialisten. Om u een inzicht te geven wat de mogelijkheden zijn met onze systemen, bespreken wij vier soorten productfotografie, namelijk:
 

  • Webshop fotografie (productfotografie webshop)
  • Sieraden fotografie
  • Kleding fotografie (fashion fotografie)
  • Tassen fotografie

Webshop fotografie (productfotografie webshop)

Webshop fotografie is er in alle soorten en maten. Binnen ons assortiment van PackshotCreator zijn er voor webshop fotografie meerdere mogelijkheden. De PackshotCreator R3 is het meest uitgebreide fotostudio die wij aanbieden. Deze fotostudio heeft de meeste mogelijkheden, zoals direct vrijstaand fotograferen, dimbaar LED verlichting en een draaiplateau voor 360º animaties. Al deze mogelijkheden zijn geïntegreerd in de lichtbox (lightbox). Bekijk de PackshotCreator R3 voor alle mogelijkheden voor uw productfotografie webshop.
fotografie webshop PackshotCreator
Systeem Webwinkel fotografie
Fotografie webwinkel

Sieraden fotografie

Sieraden fotografie is één van de grootste uitdagingen bij producten fotograferen voor webshop. Bij sieraden fotografie heeft u vaak te maken met spiegelingen, instellen van juiste belichting en nabewerking met bijvoorbeeld Photoshop. Met onze systemen wordt sieraden fotograferen een stuk makkelijker. Hieronder enkele voorbeelden van sieraden fotografie. Wilt u ook zo’n mooi en realistisch beeld maken van uw sieraden? Informeer naar de mogelijkheden voor sieraden fotograferen bij één van onze productspecialisten.
Sieraden fotograferen horloge fotografie
Sieraden fotografie armband
Sieraden fotografie ketting

Kleding fotografie (fashion fotografie)

Bij kleding fotografie (oftewel: fashion fotografie) wordt er vaak gebruik gemaakt van een invisible mannequin. Een invisible mannequin (een doorzichtige paspop) zorgt ervoor dat de pasvorm van de kleding goed naar voren komt en de paspop niet zichtbaar is. Onze fototafel is speciaal gemaakt voor kleding fotografie met een paspop. Zo kunt u kleding fotograferen met een paspop of u kiest ervoor om de kleding te fotograferen vanaf de bovenkant. Hieronder een aantal mogelijkheden van onze fototafel voor fashion fotografie (kleding fotografie). Bent u overtuigd? Vraag vandaag nog een demonstratie aan bij één van onze specialisten. Wij laten u graag de mogelijkheden zien voor kleding fotografie met een invisible mannequin. Webshop fotografie start bij Minifotostudio!
Kleding fotografie systeem
Kleding fotografie plat
Kleding fotograferen paspop

Tassen fotografie

Tassen fotografie met een fotostudio van PackshotCreator. Fotografeer simpel en snel grote aantallen. Vrijstaand tassen fotograferen doet u in een kwestie van een klik, dankzij onze geavanceerde en gebruiksvriendelijke software. U kunt naast tassen fotografie ook andere producten fotograferen, zoals schoenen, laarzen en hakken.
Tassen fotografie
Tassen fotografie geel
Vrijstaand tassen fotograferen

Starten met fotografie webshop?

 
+33 147 42 66 66
[email protected]

  • Vrijblijvend contact opnemen?

Newsletter Signup