+33 147 42 66 66 | [email protected] | FRANCE
Over ons

Wij stellen ons graag voor.

Minifotostudio

Minifotostudio levert al sinds 2007 PackshotCreator oplossingen binnen de Benelux. Met PackshotCreator bieden we innovatieve oplossingen voor productfotografie. Hiermee creëert u simpel en snel professionele productfoto’s, 360º animaties, 3D animaties en 3D modellen.
 

  • Gebruiksvriendelijk
  • Eenmalige investering (geen licenties)
  • In-house oplossingen
  • Professionele kwaliteit
  • Optimale efficiency
  • Direct vrijstaand

CONTACT   

Twitter Minifotostudio

Loading...

Over PackshotCreator

PackshotCreator is in 2001 opgericht in Parijs. Door de samenwerking met het Amerikaans-Taiwanese Ortery Technologies is men wereldwijd marktleider in high-end oplossingen voor productfotografie. Dit wordt versterkt door de unieke R&D groep, bestaande uit tientallen engineers, programmeurs en fotograferen die dagelijks werken aan het verbeteren van de apparatuur en software. Het PackshotCreator team spreekt meer dan 10 talen en de technische mensen reizen wereldwijd om gebruikers te trainen en ondersteunen.

 Met tientallen oplossingen en ervaring sinds 2001, bepaalt PackshotCreator al jarenlang de standaard. Dagelijks zijn tienduizenden gebruikers in meer dan 35 landen actief met onze oplossingen. Verder zijn honderden technologieën gepatenteerd, waaronder het draaimechanisme en de belichting uit de PackshotCreator R3.

WILT U EEN DEMONSTRATIE AANVRAGEN?

Uiteraard is het mogelijk om onze showroom te bezoeken in Utrecht! Vraag snel een demo aan!

Hoe Minifotostudio in contact kwam met PackshotCreator

Minifotostudio is ontstaan vanuit Teleson B.V., een handesonderneming gespecialiseerd in sensoren, schakelaars, machineveiligheid en machine afschermingen. Toen Teleson in 2006 het assortiment wilde fotograferen, kwamen ze in contact met PackshotCreator. Hieruit volgende de aankoop van de eerste PackshotCreator. Destijds was er geen vertegenwoordiging voor Nederland. Die plek wilde Teleson graag innemen en zo geschiedde. Wat ooit begon met drie eenvoudige oplossingen is uitgegroeid tot een veelzijdig assortiment met tientallen oplossingen. Minifotostudio werkt ondertussen sinds 2007 samen met PackshotCreator en geeft regelmatig demonstraties vanuit de showroom in Utrecht. In 2019 is Minifotostudio gekocht door PackshotCreator.

De missie van Minifotostudio

Wij willen professionele productfoto's voor iedereen toegankelijk en efficiënt maken. Hiervoor leveren wij oplossingen die het gemak vergroten, de efficiëntie verbeteren en kosten verlagen. Minifotostudio ontzorgt en vult dit aan met service die zelden vanzelfsprekend is.
 

Newsletter Signup