+33 147 42 66 66 | [email protected] | FRANCE
Systeemeisen bij een PackshotCreator

Wat is handig om te weten.

Besturingssysteem

Geschikt voor Windows® 7 (met Service Pack 1), 8.1 en 10, waarbij de gebruiker administrator rechten dient te hebben binnen de installatiemappen van de software. Verder ook geschikt voor Mac El Capitan (10.11), Sierra (10.12) en High Sierra (10.13)

Belangrijk: update uw computer niet automatisch naar nieuwere besturingssystemen. U loopt de kans dat de software niet meer compatible is.
MEER INFORMATIE
software


Hulp nodig

Processor en intern geheugen

Ons advies is een Intel® Core i7 4790 of AMD FX 9590 of sneller. Oudere processoren kunnen de software ook aan, alleen dan gaat het ten koste van de verwerkingssnelheid. Ons advies qua intern geheugen is 8GB of meer. Minder intern geheugen zal geen problemen geven, maar ook dit gaat ten koste van de verwerkingssnelheid.

USB poorten

Het aantal benodigde USB poorten varieert per systeem, zie daarvoor de datasheets. Eén USB2.0 poort is nodig voor de camera en één of twee USB2.0 poorten zijn nodig voor de PackshotCreator.

Belangrijk: probeer een USB hub te vermijden. Mocht een USB hub noodzakelijk zijn, gebruik dan een USB hub met externe voeding en zorg dat de USB poort sterk genoeg is. De software en beeldverwerking vragen relatief veel vermogen van de USB poort(en). De software geeft zelden foutmeldingen. Mocht dit toch gebeuren, dan heeft het meestal te maken met een te 'zwakke' USB poort.

Resolutie en compatible camera's

De software heeft een minimale resolutie van 1920x1080 pixels nodig om alles normaal weer te geven. Meer is geen probleem, maar bij minder vallen sommige onderdelen buiten het beeld.

Bekijk hier alle compatible camera's. Staat uw camera er niet tussen? Neem deze gerust mee naar een demonstratie, dan testen we het ter plekke.
COMPATIBLE CAMERA'SCONTACT

inloggen Mijn MFS

Minifotostudio tip

Gebruik een dedicated computer die alleen voor de PackshotCreator wordt gebruikt. Vreemde software maakt computers trager en daarmee het fotografieproces minder efficiënt. Verder hoeft u een dedicated computer niet te updaten naar het nieuwste besturingssysteem, waardoor de licentievrije software compatible blijft. Tot slot kunnen software programma’s zoals antivirus reden van onnodige conflicten zijn.


Newsletter Signup