+33 147 42 66 66 | [email protected] | FRANCE
Minifotostudio is overgenomen door PackshotCreator

Bedankt voor het vertrouwen van de afgelopen 12 jaar. Allereerst..

Minifotostudio is overgenomen door PackshotCreator

Bedankt voor het vertrouwen van de afgelopen 12 jaar.

Allereerst willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen. Meer dan 10 jaar hebben wij honderden klanten blij gemaakt met een PackshotCreator. We voelen ons trots dat we een steentje hebben bijgedragen in het beter en efficiënter maken van productfotografie.

Meer dan 10 jaar was Minifotostudio de PackshotCreator dealer voor de Benelux. De samenwerking krijgt nu een nieuwe invulling. Vanaf heden worden onze collega’s door PackshotCreator ingehuurd voor services. Alle garanties blijven uiteraard van kracht, alleen nu direct via PackshotCreator.

Support vanaf heden ook via PackshotCreator.

Alle support en garantie loopt vanaf heden via PackshotCreator. Op het hoofdkantoor zit een groter en sterk support team, dus u bent in de juiste handen. Verder zijn wij er voor de lokale ondersteuning indien van toepassing. Ons advies is om de volgende links in uw favorieten op te slaan:

Support: https://www.packshot-creator.com/packshot-support-center/
Software: https://user.packshot-creator.com/

Website www.minifotostudio.nl is vanaf heden ook van PackshotCreator.

De website is ook betrokken in de deal, dus wijzigingen vanaf heden zijn doorgevoerd door het hoofdkantoor. Voor alle actuele informatie kunt u ook altijd terecht op: https://www.packshot-creator.com/.


Share This:

Leave a Reply

Name (*)

Your full name please.

Email address (*)

Used for gravatar.

Website

Link back if you want.

Your comments (*)

Newsletter Signup